Heel wat producten worden momenteel aangeboden met een mooi korting !

DEZE MOET U IN HUIS HALEN!

15 september , 2016

DEZE MOET U IN HUIS HALEN!

De Consol Solar Jar, op het eerste gezicht een simpele bokaal, op het tweede gezicht een uniek en prachtig product dat niet alleen uw tuin, maar ook uw leven kan verlichten.
 
De Consol Solar Jar wordt volledig gemaakt in Zuid-Afrika door de mensen uit Alexandra en Soweto. Vooraleer zij daaraan kunnen beginnen, worden ze grondig opgeleid en voorzien van de nodige ondersteuning en onderwijs. Alles wordt er handmatig geproduceerd wat zorgt voor een lange levenstijd en een hoge kwaliteit. De initiële functie van de Consol Solar jar is om mensen te voorzien van een lichtbron in stroomloze gebieden. Maar nu zijn ze ook beschikbaar in Europa, niet alleen om nachten van licht te voorzien, maar evenzeer om als prachtige decoratie uw tuin op te fleuren.
consol solar jar
 
De mogelijkheden zijn eindeloos. Je steekt er in wat je wil en je plaatst of hangt ze waar je plek vindt. Hij is geschikt als tuinverlichting, tafeldecoratie, barbecues, kamperen en alle buitenactiviteiten die nood hebben aan veel sfeer en een prachtig licht. Vul hem met schelpen, gedroogde vruchten, zand, gedroogde bloemen, …
consol solar jar
 
Het principe van het zonnepaneeltje is simpel, leuk, maar ook ingenieus. De Consol Solar Jar slaat energie op tijdens de dag en kan het op eender welk moment weer vrijgeven. Hij is daarmee ook op en top milieuvriendelijk en kan vele jaren meegaan. Hij bestaat uit vier lichtlampjes die worden opgeladen door de cellen van de zonnepanelen. Wanneer hij in direct zonlicht wordt geplaats, laadt hij op. Hem aansteken is super makkelijk en handig. Je hoeft enkel het metalen klipje op het zonnepaneeltje te draaien en hij springt aan.
consol solar jar
Geef een reactieGeïnteresseerd in onze exclusieve promoties en nieuwtjes? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!