Heel wat producten worden momenteel aangeboden met een mooi korting !

Deze 'moments of light' zijn meer dan u verwacht!

06 oktober , 2016 1 Comment

Deze 'moments of light' zijn meer dan u verwacht!

Geurkaarsen, geurkaarsen, geurkaarsen. Het verhaal van het bos en de bomen: groot, klein, lange, korte brandtijd… Je vindt ze in de winkel lekker ruiken, maar als je ze thuis aansteekt, denk je: ‘oeh, waar is de geur gebleven?’ of ‘hmm, dat was het toch niet helemaal…’
 
Moments of light

 moments of light

Toen we in de Nederlandse Show-up-beurs aan het rondneuzen waren, werden we aangetrokken door een overweldigende geur vanuit de verte. Niet alleen de geur zelf was super sterk, het was iets wat we nog nooit eerder hadden geroken, lekker én origineel. Serieus. Deze kaarsen zijn speciaal! Want, even een open deur intrappen, geurkaarsen verkopen op een webshop, zonder dat de klant ze kan testen, niet evident! Daarom deze blog: om onze immense liefde aan dit merk en zijn kaarsen te verklaren! Deze ongezien en ongeroken voorbijlopen, was voor ons immers onmogelijk… En nu staan ze te koop op de site!
 
 moments of light

De geur, CHECK (eigenlijk, dubbele check ;-) ), maar er is meer! Meer dan zomaar geurkaarsen met een fantastische geur, ik hoor u denken ‘euh?’, maar ja het kan! De ‘moments of light’-naam is niet toevallig gekozen! De geurkaarsen vertellen elk een eigen verhaal! In plaats van specifieke geuren van bloemen of kruiden, creërden de makers combinaties, momenten. Momenten die je met elkaar wilt delen of waar je zelf bij stil wilt staan. Elk moment is beschreven in een gedichtje en verrijkt met de heerlijkste geuren van een gerenommeerd parfumhuis. Je kunt kiezen uit 9 verschillende soorten. Ik lijst ze hier even voor je op:
 
  1. Moments of luck
  2. Moments of thanks a million
  3. Moments of celebration
  4. Moments of fuck it
  5. Moments on fire
  6. Moments of friendship
  7. Moments of gratitude
  8. Moments of silence
  9. Moments i’m there for you
  10. Moments in the morning
 
Voor elk moment een kaars! Een prachtig, origineel cadeautje. Je geeft niet enkel een fantastische geur, je maakt een moment écht belangrijk, vertelt met het gedicht écht wat je bedoelt en de gelukkige ontvanger wordt nog lang aan dit moment herinnerd!


moments of light gedicht

 moments of light

Ook ontwierp ‘Moments of Light’ een massagekaars voor jouw ‘moments on fire’, of heb je last van een ‘moment of shame’, bijvoorbeeld wanneer je bij vrienden een nummertje 2 hebt gedaan? Niets beter dan de geur van verbrande lucifers, leg een pakje ‘moments of shame’ in je toilet of doe ze cadeau en tover een lach op ieders gezicht!

moments on fire 


Kortom, dit zijn de meest prachtige cadeaus van de hoogste kwaliteit. Origineel, lange brandduur, fantastische geuren, prachtige gedichten en toepasselijk voor elk moment! Ze komen bovendien bij jouw in een sublieme geschenkverpakking!
 
Haal ze nu in huis!
 
 
1 Reactie

assollida
assollida

04 juni , 2021

buy lasix cheap legitimate[/url]

Geef een reactieGeïnteresseerd in onze exclusieve promoties en nieuwtjes? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!