Heel wat producten worden momenteel aangeboden met een mooi korting !

Likami, natural skincare

06 juni , 2017 8 Comments

Likami, natural skincare

Superfood for your skin

Het nieuwe ecologische én Belgische beautymerk, Likami is hét merk om te ontdekken.
 

We zijn steeds meer geïnteresseerd in wat we precies op ons bord krijgen en waar ons voedsel vandaan komt. Die tendens verspreidt zich nu ook steeds vaker over de markt van de verzorgingsproducten. En net daar weten ze bij Likami ( of ‘lichaam’ in het Ijslands) perfect op in te spelen.

 
Likami wil de zintuigen prikkelen met een groot respect voor de natuur. Daarbij staan vier actieve, plantaardige bestanddelen centraal: duizendbladeren, salie, grote kliskruiden en hershooi. Ieder ingrediënt van die samenstelling werd geselecteerd voor zijn heilzame werking en komt in elk product terug.

 

Simpliciteit is hét sleutelwoord van het Belgische merk. What you see, is what you get. Geen overbodige poespas, een stijlvolle, glazen verpakking, zonder doosjes, maar met een handig label dat je makkelijk van het flesje kunt rollen en er terug rond kunt vouwen. Geen duizend-en-een soorten gezichtcrèmes. Maar ééntje, voor man en vrouw, voor jonge en oude huid, voor dag en nacht.

 
En er is meer! De producten werden niet getest op dieren, zijn hypoallergeen én super zuinig in gebruik! Je vindt er verzorging voor je handen, huid, gezicht en lippen.

 

Likami is een perfect merk voor iedereen met een gevoelige huid of wanneer je op zoek bent naar een goede basisverzorging. De producten ruiken friskruidig, hydrateren, verzorgen, beschermen, herstellen en zorgen voor een gladde en zachte huid.
 
Ons favoriete product?
 

De olie!
Je koopt het in een leuk flesje met een handig pipetje. Je kunt dus je hoeveelheid perfect doseren en je hebt slechts een druppeltje nodig voor je hele lichaam! Je kan er zelfs je droge haarpuntjes mee voeden of het bad lekker mee laten geuren.
 
De giftsets zijn ideaal om de producten cadeau te doen of gewoon voor jezelf te houden en het gamma te testen!

 
8 Reacties

MVBSiLWKmbtrgN
MVBSiLWKmbtrgN

29 september , 2020

brTGEsmKVCOtPWg

PiEUzDvwyA
PiEUzDvwyA

29 september , 2020

loPQiduTWaBn

xrMQJiqhV
xrMQJiqhV

10 september , 2020

AjYhDcWadvNmbeTi

TFwRBUpOkNDqugoG
TFwRBUpOkNDqugoG

10 september , 2020

TVigtAfvuNPrbFcz

fMYKcRFhBvot
fMYKcRFhBvot

23 augustus , 2020

GiRfxogvUH

umqnkjXczvMo
umqnkjXczvMo

23 augustus , 2020

IUBHdlCRWYcfwTG

sxrbGQuVpeF
sxrbGQuVpeF

04 augustus , 2020

eFEcIimrJLNX

hLYfXSPNm
hLYfXSPNm

04 augustus , 2020

DoTzKqNxbmyZ

Geef een reactieGeïnteresseerd in onze exclusieve promoties en nieuwtjes? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!