Heel wat producten worden momenteel aangeboden met een mooi korting !

Waanzinnig Wiskundig.

20 april , 2017

Waanzinnig Wiskundig.

Waanzinnig Wiskundig.

Fundamental Berlin is 'Inspired by the mathematics of nature' en een merk van Duitse makelij dat zich baseert op de beginselen van de wiskunde.
Elk element dat het merk ontwerpt, van kader en kandelaar tot keukentafel, heeft een wiskundige achtergrond. Op die manier maken ze ongelofelijke (neem dat maar letterlijk) en ongezien prachtige stukken.
Ze gingen van start met hun 'push' schaaltjes en daarmee maakten ze meteen duidelijk waar de klepel zou hangen. De schaaltjes komen in verschillende maten en kleuren, maar hebben allemaal iets gemeen. Je koopt ze namelijk wanneer ze zo plat zijn als een vijg en kunt ze vervolgens zelf vormen tot je schaaltje naar keuze.
Ervaring leert ons wel dat, eens je het schaaltje hebt gevormd, je niet moet proberen het in een andere vorm te gieten. De schaaltjes zijn namelijk gemaakt uit een stevig stuk metaal en maakt het moeilijk om het in de originele staat terug te duwen.
En wat dan gezegd van deze?
Dit is écht onze persoonlijke favoriet, ook al is dit in essentie een asbak, dit potje kan werkelijk voor alles gebruikt worden! Ze verkleurt naargelang de lichtinval en gaat van paars naar blauw, naar groen. Dit is echt een vernuftig stuk en blijkbaar ook pure wiskunde. Je kent het wel, prisma's en zo... ;)
Alles spulletjes zijn keer op keer een ontdekking en een echte lust voor het oog!
Ontdek ze allemaal op onze webshop!
Geef een reactieGeïnteresseerd in onze exclusieve promoties en nieuwtjes? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!