Heel wat producten worden momenteel aangeboden met een mooi korting !Engel.

Engel. is het geesteskind van Sabien Engelenburg. Het merk ontstond uit een koffer vol gekleurde stofjes en een oude naaimachine. Sabien maakte met die 2 attributen 12 jaar geleden de eerste vlaggenslinger voor de verjaardag van haar oudste dochter. Nog elk jaar komt die slinger uit de kast. En nu hebben ook manlief en de jongste telg hun eigen slinger, want elk feestje vraagt om z’n eigen versiering.

Inmiddels is het assortiment van Engel. uitgebreid met veel meer mooie producten. Ze worden gemaakt in binnen- en buitenland in ateliers die duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel dragen. De creatieve ontwerpers waar Engel. mee samenwerkt hebben feeling met dat gedachtegoed.

Engel. lanceerde nu ook z'n servies uit bamboo, ze komen tot bij u in een fraai doosje dat ongeopend al leuk is om naar te kijken! De grafische figuren in pastelkleuren zijn tijdloos, modern en uitermate duurzaam. De bordjes zijn bijna net zo licht als een wegwerpservies en dus ideaal om mee te nemen op een leuke picknick.

 

Geïnteresseerd in onze exclusieve promoties en nieuwtjes? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!