Estella Bartlett

 

Estella Bartlett is een typisch Brits sieradenmerk dat werd opgericht in 2011 door broer en zus Nick en Louise Bartlett. Het merk wordt gekenmerkt door zijn speelse en elegante benadering.

Alle sieraden van Estella Bartlett worden zorgvuldig bij u geleverd in verpakkingen waar net zoveel aandacht werd besteed zoals aan de sieraden zelf. U kunt uw positieve en inspirerende gedachten op uw cadeautje schrijven en er een persoonlijk element aan toevoegen. Samen met de toegankelijke prijs, zijn het deze kleine details die van de Estella Bartlett juwelen het perfecte cadeau maken.

Bij Estella Bartlett worden gedetailleerde charmes en delicate materialen gecombineerd met de essentie van het seizoen om op die manier het merk te definiëren. Elk juweeltje wordt in een minimalistische verpakking met een dromerige wolk-motief verpakt en zorgt voor de finishing touch aan dit moderne en speels merk. Creative Director Louise ontwerpt elke collectie. Inspiratie ontleent ze aan reizen naar Parijs en Tokio, antiekmarkten, herinneringen aan haar jeugd doorgebracht op de Caribisch eilanden, het landschap van haar New Forest familiehuis, en het stedelijk leven rondom haar Primrose Hill appartement.

Geïnteresseerd in onze exclusieve promoties en nieuwtjes? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!