Heel wat producten worden momenteel aangeboden met een mooi korting !Witshop

 

Bij Witshop streven ze naar slimme, intuïtieve en speelse productontwerpen die  een element van geestigheid of 'Wit' (in het engels) nastreven. Witshop is gespecialiseerd in  gedetailleerde illustraties die ze combineren met weloverwogen materialen en productieprocessen.

De materialen die ze voor hun producten selecteren worden vaak gekozen op basis van hun natuurlijke kwaliteiten. Ze waarderen het uiterlijk en textuur van de grondstoffen, en willen trouw blijven aan hun eigenschappen en hun natuurlijke kenmerken verbeteren, in de plaats van ze te verhullen. Ze gebruiken traditionele processen zoals boekdrukprints en processen die de producten van kwaliteit voorzien. Deze processen resulteren in producten met een uitgesproken textuur en tactiliteit.

Vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk worden al de producten van Witshop geproduceerd met het milieu in het achterhoofd. Waar mogelijk gebruiken ze gerecycleerd papier en hergebruiken ze waar mogelijk afvalstoffen. Witshop koopt ook al z'n producten lokaal. De producten overleven de tand des tijds.

 

Geïnteresseerd in onze exclusieve promoties en nieuwtjes? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!