TOTALE UITVERKOOP ! 40% automatisch verrekend in winkelmandje.Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden worden toegepast op alle leveringen. Indien u een product bestelt, gaat u akkoord met deze verkoopsvoorwaarden.

Het verzenden van producten gebeurt op eigen risico en kosten van de klant, verzendingskosten in België bedragen €5.95. Verzendingen gebeuren gebruikmakend van Bpost. De goederen worden verzonden naar het adres dat door de klant werd opgegeven. Wanneer een product niet geleverd kan worden, wordt de overeenkomst van rechtswege ontbonden. Designpark brengt de koper hier via e-mail van op de hoogte voor het verstrijken van de levertermijn. Wanneer een levering sequentieel gebeurt, wordt elke levering als afzonderlijke beschouwd.

De prijzen van de producten vermeld op het moment van de aankoop zijn de geldige prijzen. Indien een korting gegeven wordt op een product dat u reeds besteld heeft, blijft de oorspronkelijke prijs van het product degene die u moet betalen. De prijzen vermeldt op de site zijn prijzen exclusief de verzendkosten. 

Ruilen en retourneren
Als particulier heeft u een termijn van 14 dagen waarbinnen u kunt terugkomen op uw aankoop. Deze 14-daagse periode start vanaf het moment dat de goederen thuis geleverd worden. Bent u niet tevreden met het bestelde product, dan moet u ons dit melden en zonder betaling van een boete, het product terugzenden. Dit kan op voorwaarde dat de verpakking onbeschadigd is. Dit retrourrecht geldt niet voor zakelijke klanten tevens geldt het niet voor producten die besteld werden speciaal voor de klant. 

Retourneren: DesignPark vraagt aan de klant de goederen terug te sturen gebruikmakend van Bpost, een retourlabel wordt door DesignPark opgesteld en gemaild naar het door de klant opgegeven e-mailadres. Op deze manier wordt een veilige verzending gegarandeerd. Designpark wordt niet verantwoordelijk geacht voor verloren, gestolen of beschadigde producten. Het verlies of beschadiging van producten wordt aangerekend aan de klant. De retourkosten worden door de klant gedragen en bedragen €5,95.

Ruilen: Indien een product voor één of andere reden omgeruild moet worden, dan laat de klant dit weten ten minsten binnen de 14 dagen na ontvangst van het product. Een retourlabel wordt aangevraagd. De retourkosten worden door de klant gedragen (€5.95), terwijl de opzendkosten voor DesignPark in rekening worden gebracht. Zo worden de kosten eerlijk verdeeld.

Beschadigd of verkeerd product

Ondanks onze inspanningen om u een feilloos product af te leveren, kan het gebeuren dat u een beschadigd of verkeerd product ontvangen heeft. Indien dit gebeurt, neem dan binnen twee dagen na levering contact met ons op via info@designpark.be. Bezorg ons ook enkele duidelijke foto's van het defecte product. We bezorgen u dan zo snel mogelijk een substituut. Beslist u echter, na ontvangst van een defect product, af te zien van uw aankoop terwijl u die verkreeg met gratis verzending, vragen wij u in te staan voor initiële verzendkosten. De retourkosten worden door de klant gedragen (€5.95), terwijl de opzendkosten voor DesignPark in rekening worden gebracht. Zo worden de kosten eerlijk verdeeld.

Achterstallige betalingen

Bij achterstallige betalingen wordt op het niet betaalde bedrag van rechtswege en zonder dat enige voorafgaandelijke ingebrekestelling noodzakelijk is, de interesten aangerekend van 1% per maand vanaf de factuurdatum.

In het geval van wanbetaling en indien een aanmaning met een gewone brief 14 dagen zonder antwoord of actie is gebleven, zal er een extra forfaitaire schadevergoeding verschuldigd zijn. Die schadevergoeding bedraagt 10% (tien procent) van de openstaande bedragen met een minimum van € 50 (vijftig euro) en een maximum van € 2.000 (tweeduizend euro). Ook de administratieve kosten zullen in rekening worden gebracht van de schuldenaar (5% van het verschuldigde bedrag).

DesignPark (BE0652900367) blijft eigenaar van alle goederen tot op het moment dat de producten volledige betaald zijn.
Bovendien kan DesignPark niet aansprakelijk geacht worden voor het door hen verstrekte adviezen, druk- en zetfouten op de website. Ook niet voor de door leveranciers of producenten verstrekte technische gegevens.
Op deze verkoopsvoorwaarden is enkel het Belgisch recht van toepassingen en meer bepaald de rechtbanken van het arrondissement west-vlaanderen.

Alle prijzen op de shop zijn inclusief Belgische BTW.

De prijzen op de site worden zo accuraat mogelijk vermeld, het is echter mogelijk dat een verkeerde prijs vermeld wordt. Indien dit het geval is, zal DesignPark akkoord gaan met de betaling van de nieuwe prijs of het afzien van de bestelling. Indien de klant niet akkoord gaat met de prijsverandering, binnen de 30 dagen, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd. 

Leveren en levertermijn
De pakketten worden verzonden op werkdagen (maandag-vrijdag) uitgezonderd feestdagen. Designpark is niet verantwoordelijk voor vertragingen. De producten worden geleverd zoals vermeld bij het product op de website. In het geval van overmacht, wordt DesignPark niet aansprakelijk geacht. Bij de verkeerde vermelding van de leveringstermijn bij het product op de website of als gevolg van een plotselinge uitputting van een product probeert Designpark de klant daarvan op de hoogte te stellen, binnen de 30 dagen via e-mail. Designpark kan niet aansprakkelijk worden geacht voor bovengenoemde situatie. 
Tot 14 dagen na de levering van het product kan die teruggestuurd worden. Het afleveren van producten in een offline winkel is niet mogelijk.

Designpark vraagt aan de klant de goederen terug te sturen gebruik makend van Bpost. Een retourlabel wordt opgezonden via een e-mail door DesignPark naar de klant. De kosten worden door de klant gedragen. Designpark wordt niet verantwoordelijk geacht voor verloren, gestolen of beschadigde producten. Het verlies of beschadiging van producten wordt aangerekend aan de klant.

Het is mogelijk dat op de website designpark.be typografische fouten, onnauwkeurigheden ivm prijzen of verkeerde info wordt vermeld. Designpark behoudt zich het recht om verkeerde info of fouten recht te zetten, ook nadat de bestelling werd geplaatst. Deze rechtzetting mag gebeuren zonder enige vorm van voorafgaande communicatie.

Geïnteresseerd in onze exclusieve promoties en nieuwtjes? Schrijf u dan zeker in op onze nieuwsbrief!